Defender 110 Pangea Green

PROTOTYP DEFENDERU POHÁNĚNÝ VODÍKOVÝMI PALIVOVÝMI ČLÁNKY

Společnost Jaguar Land Rover vyvíjí prototyp elektromobilu s vodíkovými palivovými články (FCEV) na bázi nového Land Roveru Defender, jehož testování má začít ještě letos.

Range Rover Sport SVR Ultimate Gloss Maya Blue

DIVIZE LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS STVOŘILA ULTIMÁTNÍ RANGE ROVER SPORT SVR 

Divize Special Vehicle Operations představila speciální edici určenou pro model Range Rover Sport SVR. Vůbec poprvé je možné, aby si zákazník mohl zvolit barvu karoserie obsahující částice skla. 

PŘIJÍŽDÍ NOVÝ LAND ROVER DEFENDER V8 BOND EDITION INSPIROVANÝ FILMEM „NO TIME TO DIE“ 

Oddělení Land Rover SV Bespoke vytvořilo nový Land Rover Defender V8 Bond Edition u příležitosti oslav 25. filmu o Jamesi Bondovi s názvem No Time To Die, před jeho světovou premiérou koncem tohoto měsíce.

Range Rover Sport High Speed Cars

NOVÉ ZÁBĚRY ZE ZÁKULISÍ UKAZUJÍ, JAK SE RANGE ROVER SPORT PŘIPRAVOVAL NA ÚČINKOVÁNÍ V NOVÉ BONDOVCE

Range Rover Sport SVR se vydává do terénu, aby jeho posádka pronásledovala Jamese Bonda v nejnovějším filmu No Time To Die. Nová bondovka přijde do kin na konci tohoto měsíce.

New Range Rover SE Short Wheel Base

RANGE ROVER PÁTÉ GENERACE: DECHBEROUCÍ MODERNOST, DOKONALÁ PROPRACOVANOST A BEZKONKURENČNÍ SCHOPNOSTI

Nová generace modelu Range Rover definuje moderní luxus, poskytuje ještě větší propracovanost a zákazníkům přináší možnosti výběru i prostor pro personalizaci širší než kdy dříve. 

Range Rover Serenity_Intrepid SV Models

KOMPLETNÍ NABÍDKA MODELOVÉ ŘADY RANGE ROVER NABÍZÍ JAK VRCHOLNÝ MODEL SV, TAK PLUG-IN HYBRID

Značka Land Rover představila kompletní nabídku motorizací nového modelu Range Rover včetně moderních plug-in hybridních variant a exkluzivního provedení Range Rover SV. Plug-in hybridní modely (PHEV) Range Rover P510e a P440e nabízejí výjimečnou efektivitu, dosahují produkce emisí CO2 pouze 18 g/km a poskytují elektrický dojezd až 113 km. 

JLR_NVIDIA Partnership

AUTOMOBILKA JAGUAR LAND ROVER BUDE SPOLUPRACOVAT S NVIDIA, VEDOUCÍ FIRMOU V OBLASTI UMĚLÉ INTELIGENCE 

Společnost Jaguar Land Rover uzavřela několikaleté strategické partnerství s firmou NVIDIA, lídrem v oblasti umělé inteligence (AI) a výpočetní techniky. Obě firmy budou společně vyvíjet a dodávat automatizované systémy řízení nové generace, služby a zážitky s využitím AI pro své zákazníky.

Defender Bond Challenge Profile View

KASKADÉR Z BONDOVEK MARK HIGGINS OSLAVÍ 60 LET AGENTA 007 SPOLU SE SPECIÁLNÍM MODELEM LR DEFENDER UPRAVENÝM PRO RALLYE

Série filmů o Jamesi Bondovi letos oslaví šedesáté výročí. Značka Land Rover tuto událost připomene účastí upraveného modelu Defender 90 v závodu zařazeném do šampionátu Bowler Defender Challenge 2022. Na tratě v severním Walesu vyrazí 26. března jezdec Mark Higgins. 

Range Rover SV parked near sea view

ULTIMÁTNÍ RANGE ROVER: SV BESPOKE PŘEDSTAVUJE EXKLUZIVNÍ EDICE

Divize Special Vehicle Operations značky Land Rover představila dvojici nových exkluzivních edicí vytvořených týmem SV Bespoke. Určené jsou pro model Range Rover. Range Rover SVAutobiography Ultimate představuje vrchol nabídky luxusních SUV, který díky řadě moderních ručně vyráběných prvků výbavy od SV Bespoke posouvá dosavadní nejvyšší specifikace SVAutobiography a SVAutobiography Dynamic ještě dále.