Range Rover Sport Bond Car

NOVÉ ZÁBĚRY ZE ZÁKULISÍ UKAZUJÍ, JAK SE RANGE ROVER SPORT PŘIPRAVOVAL NA ÚČINKOVÁNÍ V NOVÉ BONDOVCE

• Nové záběry ukazují nejrychlejší a nejvýkonnější Land Rover při natáčení klíčové části ve filmu No Time To Die.

• Dva vozy Range Rover Sport SVR se účastní velké honičky v terénu, kterou vedl Chris Corbould, držitel Oscara za speciální efekty a vedoucí akčních vozidel.

• Specifikace vozů z filmu zahrnuje šedý lak Eiger, volitelný karbonový paket a 22palcová kola Narvik Black s terénními pneumatikami.

• Nová bondovka No Time To Die vstupuje do kin po celém světě na konci září.

• Krátké video ze zákulisí natáčení můžete zhlédnout zde.

Whitley, 14. září 2021 – Range Rover Sport SVR se vydává do terénu, aby jeho posádka pronásledovala Jamese Bonda v nejnovějším filmu No Time To Die. Nová bondovka přijde do kin na konci tohoto měsíce.

Akční vozidla a kaskadéři v novém filmu o Jamesi Bondovi dotlačili nejvýkonnější Land Rover, jaký byl kdy vyroben, do extrémních situací. V novém videu můžete zhlédnout akční scény a manévry, navíc tým rovněž vysvětluje, proč byl Range Rover Sport SVR pro tyto natáčecí scény jasnou volbou.

Ve scénách honiček se luxusní výkonné SUV ocitlo uprostřed akce, kterou vedli Chris Corbould, držitel Oscara za speciální efekty a vedoucí akčních vozidel, a Lee Morrison, koordinátor kaskadérů.

Range Rover Sport on the Bridge

„Moc jsem si přál natočit bondovskou honičku v terénu, v opravdu náročném prostředí, a Range Rover Sport SVR byl pro tuto část příběhu ideální volba. Všechno natáčíme v reálu, takže jsme ho dotlačili na absolutní maximum a pronásledování bude jeden z nezapomenutelných momentů filmu,“ řekl Lee Morrison, koordinátor kaskadérů.

Díky vylepšené jízdní dynamice a výkonnému kompresorem přeplňovanému osmiválcovému motoru o výkonu 575 koní posouvá Range Rover Sport SVR výkon a luxus na novou úroveň. Dokáže zrychlit z nuly na 100 km/h za 4,5 sekundy (0-60 mph za 4,3 sekundy) a dosahuje maximální rychlosti 283 km/h (176 mph). Patří mezi tak nejrychlejší Land Rovery všech dob.

Modely Range Rover Sport SVR použité ve filmu No Time To Die mají stejný speciálně naladěný podvozek jako sériové vozy – vyvinutý inženýry v oddělení Land Rover Special Vehicle Operations tak, aby poskytoval citlivější ovládání a maximální kontrolu nad pohyby karoserie bez snížení úrovně komfortu. 

Dvojice vozů v šedé barvě Eiger Grey je vybavena 22palcovými koly z lehké slitiny v černé barvě Narvik a volitelným paketem Carbon Pack, který zahrnuje lesklé výdechy z uhlíkových vláken na předních blatnících, spodní vstupy vzduchu v nárazníku, mřížku chladiče a kryty vnějších zpětných zrcátek. Na přání dodávaná kapota SVR z uhlíkových vláken s výdechy vzduchu má povrchovou úpravu v barvě karoserie vozů z filmu No Time To Die, ale lze ji objednat také se středovou částí, kde je struktura z uhlíkových vláken jasně znatelná.

Vůz Range Rover, původní luxusní SUV, měl světovou premiéru v roce 1970. Od té doby se tato modelová řada rozrostla o modely Range Rover Sport, Evoque a Velar. V rámci filmu No Time To Die se vedle tří Defenderů a Land Roveru Series III představí také Range Rover Classic. 

Land Rover dlouhodobě spolupracuje s produkční společností EON Productions. Partnerství začalo začalo v roce 1983, kdy se Range Rover Convertible objevil ve filmu Chobotnička. Naposledy si v roce 2015 zahrál Range Rover Sport v akčních scénách filmu SPECTRE. 

Film No Time To Die režíroval Cary Joji Fukunaga a v hlavní roli se objeví Daniel Craig, který se popáté a naposledy vrací jako James Bond 007 Iana Fleminga. Film bude v České republice uveden do kin na konci září prostřednictvím společnosti Universal Pictures International a v USA 8. října 2021 společností Metro Goldwyn Mayer (MGM) prostřednictvím jejího vydavatelství United Artists Releasing.

Předběžná cena Range Roveru Sport SVR startuje v České republice od 3 620 509 Kč. Více informací naleznete zde.