POSLEDNÍ NOVINKY

Old and new defender

SÍLA VOLBY: PŘICHÁZÍ VÝKONNÝ LAND ROVER DEFENDER V8 A SPECIÁLNÍ EDICE

Nový kompresorem přeplňovaný motor o výkonu 525 koní pohání nejrychlejší a nejvýkonnější Defender, jaký se kdy sériově vyráběl; z nuly na 100 km/h zrychlí za 5,2 sekundy a jeho nejvyšší rychlost je 240 km/h.

Thierry_Bolloré giving speech on Reimagine

JAGUAR LAND ROVER REIMAGINES THE FUTURE OF MODERN LUXURY BY DESIGN

New global strategy – Reimagine – announced for the British company under the leadership of Chief Executive Officer, Thierry Bolloré

Land Rover Defender 110 scores 5-star NCAP safety rating

PĚTIHVĚZDIČKOVÉ HODNOCENÍ BEZPEČNOSTI EURO NCAP PRO NOVÝ LAND ROVER DEFENDER 110

Nový Land Rover Defender 110 získal další pětihvězdičkové hodnocení. Tentokrát od odborníků na bezpečnost Euro NCAP.

LR DEFENDER PRO ROK 2021: NOVÉ ŠESTIVÁLCOVÉ DIESELOVÉ MOTORY A PLUG-IN HYBRIDNÍ TECHNOLOGIE

Land Rover Defender nabízí pro modelový rok 2021 vylepšené typy pohonných jednotek, nové možnosti výbavy a více volitelných prvků. Díky pokročilým off-road technologiím přináší novou definici pojmu dobrodružství pro 21. století.

Rear view of Discovery driving through forest road

MODERNIZOVANÝ LR DISCOVERY: ÚSPORNÉ MOTORY, VYLEPŠENÁ KONEKTIVITA A VÍCE POHODLÍ

LR Discovery kombinuje výjimečnou evoluci designu s všestranným interiérem charakterizujícím ducha rodinného dobrodružství, který je pro prémiové rodinné SUV značky Land Rover typický již více než 30 let.

Defender sensor details

JAGUAR LAND ROVER VYUŽÍVÁ TECHNOLOGIE Z KOSMICKÉHO PRŮMYSLU PRO VÝVOJ ODLEHČENÝCH VOZIDEL BUDOUCNOSTI

Jaguar Land Rover se podílí na průkopnických výzkumných testech, které ověřují možnosti pokročilých odlehčených kovů a kompozitů.

Henry Poole and GerryMcGovern with old and new range rover

ZNAČKA LAND ROVER A KREJČOVSTVÍ HENRY POOLE VYTVOŘILY SPECIÁLNÍ LÁTKU K 50. VÝROČÍ MODELU RANGE ROVER

Gerry McGovern (hlavní designér značky Land Rover) a Henry Poole & Co (zakázkové krejčovství ze Savile Row) vytvořily společně speciální látku na saka k příležitosti 50. výročí modelu Range Rover.

Parked Velar In Front of Villa

RANGE ROVER VELAR: PLUG-IN HYBRID S NEJMODERNĚJŠÍM MULTIMEDIÁLNÍM SYSTÉMEM

Nový Range Rover Velar přináší průkopnickou novou technologii a elektrifikaci hybridní pohonnou jednotkou, pokračuje tak v 50 let dlouhé historii inovací Range Roveru.

Engine manufacturing

Jaguar Land Rover vyrobil více než 1,5 milionu motorů Ingenium

Do rodiny Ingenium přibyl nový vznětový řadový šestiválec a patří tam i elektrická pohonná jednotka (EDU), která se do automobilů přidává v továrně ve Wolverhamptonu ve Velké Británii.

THIERRY BOLLORÉ SE STAL NOVÝM CEO SPOLEČNOSTI JAGUAR LAND ROVER

Thierry Bolloré byl jmenován novým CEO společnosti Jaguar Land Rover s účinností od 10. září 2020. Bolloré má rozsáhlé zkušenosti z automobilového průmyslu. Naposledy působil jako CEO společnosti Groupe Renault a ředtím se pohyboval na nejvyšších pozicích celosvětového dodavatele pro automobilový průmysl společnosti Faurecia.

Range Rover Evoque home charging station

RR EVOQUE A LR DISCOVERY SPORT JSOU NYNÍ K DISPOZICI JAKO PLUG-IN HYBRIDY

Range Rover Evoque a Land Rover Discovery Sport jsou nyní k dispozici jako úsporné plug-in hybridy s emisemi CO2 kolem 32 g/km* a s dojezdem v čistě elektrickém režimu až 66 km

UNIQUE SNOW ART

50 LET RANGE ROVERU!

Model Range Rover slaví 50 let od své premiéry v roce 1970. Během této doby značka Land Rover představila mnoho nových, dosud nevídaných technologií v kategorii SUV právě prostřednictvím tohoto modelu.

Parked defender  in front of hotel entrance

PO DEFENDERU 110 MÍŘÍ DO PRODEJE I NOVÝ LAND ROVER DEFENDER 90

Po úspěšném uvedení vozu Defender 110 byl zahájen příjem objednávek modelu Land Rover Defender 90.

Defender Parked

LAND ROVER DEFENDER NOVÉ GENERACE

Toto je nový Land Rover Defender. Ikona přepracovaná pro 21. století, která vytváří svou vlastní kategorii. Nový Defender vznikl pro dobrodruhy a zákazníky, kteří rádi objevují nové věci. Jedinečná silueta zůstala zachována. Vůz je velmi odolný a zároveň nabízí účelný design a moderní technologie. Ikonický jménem, tvarem i schopnostmi přináší Defender široké možnosti individualizace.

DEFENDER ŽIJE! ZNAČKA LAND ROVER PŘEDSTAVILA OSMIVÁLCOVOU EDICI K 70. VÝROČÍ

Značka Land Rover uvedla limitovanou edici 150 kusů vysoce výkonné verze ikonického Defenderu. Tento model s osmiválcovým motorem byl speciálně vyroben k oslavě 70. výročí značky Land Rover v roce 2018.

RANGE ROVER: HISTORIE

Od prvního přísně utajovaného konceptu vozu až k prvnímu kabrioletu. Odhalujeme bohatou historii vývoje, jemuž vděčíme za dnešní podobu vozů Range Rover.

ZCELA NOVÝ DISCOVERY

Značka Land Rover poprvé odhalila podobu zcela nového modelu Discovery, prostorného sedmisedadlového SUV, které se vyznačuje mimořádnou všestranností a výkonností.

DIGITÁLNÍ PLATFORMA DEFENDER JOURNEYS ZACHYCUJE ZÁŽITKY Z CEST IKONICKÉHO DEFENDERU

Výroba ikonického Defenderu byla sice ukončena, ale značka Land Rover pokračuje ve vývoji nového modelu. Mezitím se pustila do ambiciózního projektu. Hodlá vytvořit digitální archiv významných cest podniknutých s vozy Land Rover Series nebo Defender.

RODINNÉ SUV, KTERÉ MYSLÍ NA VŠECHNO

Land Rover Discovery Sport je vozidlo, které myslí na všechno. Jako první na světě totiž nabízí integraci pokročilé sledovací aplikace Tile využívající tagy Tile. Společnost Land Rover rovněž představuje limitovanou edici Discovery Sport Black.

Convertible evoque still shot on snow

RANGE ROVER EVOQUE CABRIOLET - KABRIOLET PRO VŠECHNA ROČNÍ OBDOBÍ

Značka Land Rover představila svůj první luxusní kompaktní SUV kabriolet pro všechna roční období. Range Rover Evoque Cabriolet kombinuje odvážný design s bohatou výbavou a stahovací střechou.

ZNAČKA LAND ROVER VYROBILA JUBILEJNÍ DVOUMILIONTÝ EXEMPLÁŘ MODELU DEFENDER

V květnu 2015 dorazil do výrobního závodu v Solihullu tým velkých fanoušků modelu Defender, včetně světoznámého dobroduha Beara Gryllse, aby společně vyrobili tento výjimečný exemplář se specifickým designem.

ZNAČKA LAND ROVER VYTVOŘILA SPECIÁLNÍ VŮZ DEFENDER PRO RENOMOVANÉHO NÁVRHÁŘE PAULA SMITHA

Britský módní návrhář Paul Smith spolupracoval se značkou Land Rover na vytvoření zakázkového vozu Defender.